Puha és foszlós tökmagos pogácsa: frissen sütve nincs párja
A puha tökmagos pogácsa élesztővel készül, és a tészta belsejébe is jut a ropogós magvakból.
Összesen 424 találat.
A puha tökmagos pogácsa élesztővel készül, és a tészta belsejébe is jut a ropogós magvakból.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az angolok muffinja kelt tésztából készül, sós, és nem sütőben, hanem serpenyőben sül.
Az édes diós-csokis babka hasonlít a megszokott kalácshoz, csak kicsit más a formázása, a tetejére pedig fényes cukorszirup kerül.
A pizzás tekercs akkor a legjobb, ha kelt tésztából készíted.
A teljes kiőrlésű lisztből készült házi kenyér amellett, hogy finom, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag.
Készíts lángost egyszerűen, puha kelt tésztából! A tetejét sokféle feltéttel pakolhatod meg.
A puha kelt tésztából készült görög fánk méztől és narancstól lesz édes és illatos.
Ennek a puha, foszlós gyümölcsös pitének kelt tészta az alapja.
Készíts idén gyereknapra sonkás-sajtos pizzát! Biztos, hogy nagy sikert fogsz aratni vele.
A foszlós kelt tésztából készült kókuszos csiga a legfinomabb uzsonna.
A foszlós lekváros kifli egyszerűen fantasztikus. Vendégvárónak vagy a tízórais dobozba csomagolva is tökéletes.
Az élesztő a kelt tészták lelke, feltéve, hogy sikerül felfuttatni.
Gluténmentesen is fantasztikus pogácsát készíthetsz! Próbáld ki ezt a pihe-puha túrós változatot is.
A házi készítésű császárzsemle héja roppan, belül pedig puha, foszlós.
Ha megtanulsz házilag kenyeret, zsemlét vagy édes péksüteményt készíteni, mindig lesz mit az uzsonnásdobozba csomagolnod.
A krumplis pogácsa olcsó nasi, és olyan finom, hogy szinte eteti magát.
A puha mákos kalács a húsvéti menü egyik főszereplője lehet.
Házilag is elkészítheted a ropogtatni való sós pereceket, amelyek utána nem sokáig fognak a tálon maradni.
Ezzel az egyszerű módszerrel hajtogatás nélkül is leveles lesz a kefires pogácsa.
A vajas-sajtos kiflik ízre hasonlítanak egy egyszerű sajtos szendvicsre, de sokkal foszlósabbak és krémesebbek annál.
A bodag, vagyis a cigánykenyér szerény hozzávalókból készül, és viszonylag hamar az asztalon lehet.
A kelt tésztába csavart virslis tekercs tökéletes vendégváró falat, a gyerekek pedig az iskolába is magukkal vihetik.
Ezek a foszlós kakaós kiflik vidámak és abbahagyhatatlanul finomak.
A szilvalekváros kifli klasszikus kelt tésztából készül, puha és foszlós.
Nincs farsang szalagos fánk nélkül! Ezzel a recepttel neked is tökéletes lesz.
A kelt tésztából készülő, hajtogatott vajas pogácsa puha és foszlós: a legtökéletesebb reggeli.
A rugelach foszlós kelt tésztából készül, és sokféle tölteléket használhatsz hozzá. Mogyorókrémmel megkenve is ellenállhatatlan.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Adj egy csavart a régi kakaós csigának, és tegyél a töltelékébe narancslekvárt! A végeredmény magáért beszél majd.